• Učíme se, tvoříme, poznáváme, sportujeme, spolupracujeme
    Učíme se, tvoříme, poznáváme, sportujeme, spolupracujeme

Škola v přírodě 2. pozdravení

Napsal(a):  | 22.05.2015

20. května 2015

Dnešek byl den kdy Adam Holeček slavil své 12. narozeniny. Oslavil to tak, že jsme jeli do IQlandie (ale to bylo v plánu). V IQandii bylo 6 pater a v kažedém z nich úplně jiné atrakce. Nejvíce se mi líbilo … no, vlastně se mi líbilo úplně všechno.

Před obědem jsme dostali test z Aj a měl jsem jedničku. Jeli jsme do Liberce a dvakrát jsme přestupovali. V IQlandii to bylo super a jako první expozici jsme si vybrali sexmisi. K večeři byla svíčková (byla dobrá).

Dneska dopoledne jsme se učili a pak jsme jeli do IQlandie. Odpoledne strávené v IQlandii jsem si moc užila. Nejvíce se mi líbilo … všechno bylo super. Po návratu jsme šli na večeři a pak jsme hráli hru vlkodlaci.

21. května 2015

Dneska ráno jsme šli drahokamovou cestou do lesa, kde jsme hráli lov pro krále Španělska. Potom jsme šli do obchodu. K obědu jsme měli těstoviny s paprikovou omáčkou a masem. Odpoledne jsme hráli Limeriky a my jsme byli poslední. K večeři jsme měli rizoto a pak jsme vyráběli rakety. Buenos noches.

Dneska jsme byli v Portugalsku a Španělsku. Nejdřív jsme měli nachytat zvířata pro krále a potom jsme měli stavět ZOO. Bylo to dobré. Jinak jsem měl den blbec, protože jsem měl depku, vylil jsem skleničku, odjela Tonča (kamarádka) a naštval jsem Nikky. Fakt blbý. Večer jsme stavěli rakety.

22.května 2015

Dnešek děti ještě nestačily zapsat, tak Vás budu informovat já. Ráno jsme se hodinku učili a potom jsme  vypouštěli rakety, kterou si každý  z plastových lahví vyrobil. Odpoledne jsme šli na rozhlednu Černá Studnice a po cestě hráli různé hry. Večer jsme opékali buřty a hady ze sladkého těsta.

 

Galerie Obrázků

Kontaktní informace

Třidní učitel
Mgr. Eva Krutilková
E-mail: krutilkova@horackova.cz

zobrazit kontakty na školu

Virtuální prohlídka
PJZŠ Horáčkova

Projděte si naší školu pomocí virtuální prohlídky