Volby do školské rady

Napsal(a):  | 22.10.2018

Vážení rodiče,

v září skončí funkční období dvěma členům Školské rady při První jazykové základní škole v Praze 4, Horáčkova 1100 z řad rodičů.

Volby do školské rady těchto dvou členů proběhnou na třídních schůzkách v druhé polovině září 2018. Konkrétní termín bude upřesněn na začátku školního roku.

Rodiče, kteří mají zájem kandidovat do školské rady, prosíme, aby se přihlásili na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu mailu napište Školská rada. Váš mail bude předán tříčlennému přípravnému výboru. Všechny zájemce o kandidaturu prosíme o krátký strukturovaný životopis zaměřený na práci ve školské radě. Současně prosíme o stručný popis, jak byste mohli aktivně pomoci škole. Přihlášky odešlete do 31. 8. 2018.

Kandidáty následně pozveme na krátké setkání, abychom společně projednali průběh vlastní volby.

Kandidáti z řad zřizovatele byli nově zvoleni v červnu 2018. Staronovým členem je PharmDr. Petr Fifka a nově je členem Jarmila Machová.

Členům z řad pedagogů funkční období končí až v září 2020. Členkami školské rady za pedagogy je RNDr. Ivana Čapková a Mgr. Marta Šandová.

Naposledy změněno pondělí, 22 říjen 2018 08:01

První jazyková základní škola v Praze 4, Horáčkova 1100

Virtuální prohlídka
PJZŠ Horáčkova

Projděte si naši školu pomocí virtuální prohlídky

Školní časopis
JAZYK


číslo 71
červen 2019